Overstapservice

Alarmopvolging

AVDD - AlarmopvolgingElke alarmmelding verdient in onze ogen opvolging. En dat natuurlijk snel én effectief, want elke seconde telt. Helaas is het scherpe preventieve oog van de surveillance niet altijd afdoende om inbraken te voorkomen.

Gaat het alarm bij u af, dan is de mobiele surveillant niet alleen dag en nacht, zeven dagen per week snel ter plaatse; hij handelt de melding uiterst professioneel af. Dit betekent een grondige externe ronde, controle op braaksporen, schade en waar nodig snel en vakkundig contact met de politie.

De surveillant stelt sporen en informatie veilig en heeft ervaring met de werkwijze van de politie. Dat scheelt de gebouweigenaar een hoop kopzorgen. De alarmopvolging bij AVDD Beveiliging biedt u dus een goede oplossing.

Afhandeling en rapportage

De mensen van AVDD Beveiliging vertrekken pas bij uw woning of bedrijfspand als álles is geregeld. Dit betekent een volledige afhandeling van de melding, of deze nu loos is of werkelijk. Snel en oplossingsgericht, omdat we vinden dat een veilige omgeving tot een meer prettige woon- en werkomgeving leidt. Dát is onze zorg.

Onze definitie van goede alarmopvolging:

  • 24 Uur per dag, 7 dagen per week.
  • Ruime ervaring met veiligheidsvraagstukken.
  • Advies over preventie.
  • Deskundige, snelle en oplossingsgerichte afhandeling.
  • Geen risico’s voor eigen personeel.
  • U wordt ‘s nachts of tijdens uw vakantie niet gestoord voor een alarmmelding.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze alarmopvolging? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op