Alarmsystemen

U sluit met een gerust hart de deur van uw bedrijf of uw woning als u weet dat uw bezittingen goed beschermd zijn. Ook tegen lieden die het verschil tussen mijn en dijn niet respecteren. Dat veilige gevoel bieden wij u. Met onze alarm- en camerasystemen.

Alarmsystemen met extra zekerheid

Voor elk pand en voor elk gewenst niveau van beveiliging bieden wij passende alarmsystemen. Met de zekerheid van een professionele installatie die volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. En is aangesloten op een bemande meldkamer die snel kan schakelen met hulpdiensten. Een systeem dat door goed en regulier onderhoud altijd werkt.

Voorkomen en registreren met camera’s

Criminelen hebben een hekel aan camera’s. Hun acties worden gezien en opgenomen. Dat bewijsmateriaal verhoogt de pakkans aanzienlijk. Beelden van onze bewakingscamera’s bekijkt u live op uw pc, tablet, smartphone of op een eenvoudige monitor. Bij een alarmsituatie kunnen hulpdiensten direct meekijken. Bij bedreigingen, inbraken of overvallen kan hen dat net die extra informatie opleveren om de situatie snel en effectief op te lossen.

Maatwerk voor uw situatie

Wat uw bedrijf ook doet of hoe u ook woont; van uw beveiligingssysteem is er straks maar één. Wij leveren en installeren maatwerk voor o.a. woonhuizen, kantoren, winkels, zorgcentra en commerciële en industriële gebouwen. Onze systemen groeien met u mee. Zet ze in als standalone systeem of als onderdeel van een complete veiligheidsoplossing met videoobservatie en toegangscontrole. Heeft u geen ruimte voor kabels? Bijvoorbeeld omdat uw pand een monument is? Of ziet u ze liever niet lopen? Dan installeren we voor u een draadloos alarmsysteem.

Vakmensen maken het verschil

Wij installeren niets voordat we een grondige risicoanalyse hebben uitgevoerd. U krijgt van ons een professioneel advies op maat en getrainde vakmensen installeren en onderhouden uw systeem. Kiest u voor een aansluiting op onze meldkamer? Dan kunt u erop rekenen dat we 24/7, 365 dagen per jaar voor en namens u alert zijn. Wij nemen contact op met de contactpersoon of bewakingsdienst die u opgeeft. En als u dat wilt, waarschuwen wij direct de hulpdiensten.

Neem contact op