Beveiliging bedrijventerreinen

Wilt u uw bedrijfspand en die van uw buren goed beveiligd hebben? Dan is een collectieve beveiliging van bedrijventerreinen iets voor u. Bij AVDD Beveiliging is dit in goede handen. U kunt er bij ons op vertrouwen dat we hoogwaardige diensten leveren.

Wij beschikken over praktijkervaring in de beveiliging van veel collectieve beveiligingsprojecten door heel Nederland. AVDD Beveiliging kan zorg dragen voor wisselwerking tussen het openbare gebied (toegangswegen op het bedrijventerrein) en het particuliere gebied (eigen terrein en gebouwen).

Door onze aanpak kunnen we advies geven op het gebied van beveiligingsdiensten en beveiligingssystemen. Wij zorgen ook voor het in de praktijk brengen van alle componenten. Bij ons is de beveiliging van ieder bedrijventerrein en onderneming maatwerk.

Mobiele surveillance

De mobiele surveillancedienst van AVDD Beveiliging houdt het bedrijventerrein goed in de gaten. Met name op tijden dat het terrein er verlaten bij ligt. De mobiele surveillanten rijden regelmatig rondes over uw bedrijventerrein. Dit doen ze op afgesproken tijden of in random controle. Zodra de surveillant iets opvalt, onderneemt hij direct actie.

Beveiliging bedrijventerreinen in onze ogen:

  • Advisering op basis van risk management.
  • Kwalitatief hoogwaardige alarm en/of camerasystemen.
  • Aansluiting BORG gecertificeerde particuliere alarmcentrale.
  • Professioneel cameratoezicht.
  • Alarmopvolging en maatwerk beveiligingsdiensten.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de bedrijven? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op