>>Communicatiewagen
Communicatiewagen2018-07-26T09:49:53+00:00

Communicatiewagen

AVDD - CommunicatiewagenBij een evenement of een grote calamiteit is communicatie van levensbelang. Communicatie is een basis ingrediënt voor een veilige omgeving. AVDD Beveiliging is totaalontzorger op het gebied van veiligheid. Bij ons is elk beveiligingsvraagstuk in goede handen.

Dit betekent dat de mensen goed opgeleid zijnen ervaring hebben met elke vorm van beveiliging. Maar bovenal dat wij werken met technische hulpmiddelen die ‘top of the bill’ zijnen voldoen aan de meest strenge eisen die hulpdiensten en verzekeraars stellen aan beveiligingstechnieken.

Communicatie is succes

Bij grote evenementen of calamiteiten zijn mensen alleen niet genoeg. Goede communicatie en coördinatie van de veiligheid bepalen het succes van een groot festival, het slagen van een evenement of het adequaat functioneren van hulpdiensten bij een calamiteit.

Spin in het web

De hightech communicatiewagen van AVDD Beveiliging is de technische spin in het weben hét paradepaardje van de onze vloot. De communicatiewagen kan fungeren als zenuwcentrum van elke gelegenheid waarbij een grootschalige inzet van veiligheidspersoneel een communicatiestrategie vraagt die nauw luistert.

De wagen levert niet alleen ogen en oren in alle gewenste hoeken en gaten, de communicatiewagen is de spil in het instrueren, sturen en coördineren van de inzet van mensen.

Ervaring

AVDD Beveiliging heeft inmiddels ruime ervaring met deze werkwijze en kan hierdoor een passend aanbod leveren voor uw veiligheidsvraagstuk. Informeer naar de mogelijkheden en ervaringen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de communicatiewagen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op