>>Hondenbeveiliging
Hondenbeveiliging2018-07-26T09:49:53+00:00

Hondenbeveiliging

AVDD - HondenbeveiligingBij bewaking van terreinen en gebouwen, bij samenscholingen van mensen, calamiteit en/of bij evenementen kan gebruik gemaakt worden van hondenbeveiliging. Van hondenbeveiliging gaat een grote preventieve werking uit, al zijn deze meer aanwezig dan gewone surveillanten.

Hondenbeveiliging wordt dan ook vaak door AVDD Beveiliging ingezet bij gelegenheden waar het risico op agressie, ordeverstoring of wetsovertreding groot is. Bijkomend voordeel is dat met hondenbeveiliging met minder beambten kan worden gewerkt.

De rol van de geleider is hierbij van groot belang. Deze bepaalt de grens tussen preventief aanwezig zijn en ingrijpen. Beheersing en controle zijn de sleutelbegrippen. AVDD Beveiliging stelt daarom extra hoge eisen aan de geleider en zijn viervoeter.

Gecertificeerd

Niet alleen zijn alle hondengeleiders gecertificeerd bij de Nederlandse Bond voor de Diensthond (NBD) en/of de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV), maar volgen hond en geleider wekelijks een gevarieerde praktijktraining. Hierdoor vormen zij een professioneel duo, dat zelfs de meest extreme situatie het hoofd kan bieden.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op