AVDD beveiligt Outdoor Gelderland

4 juni 2014

AVDD beveiliging verzorgt van 4 tot en met 9 juni 2014 de beveiliging van het grote internationale paardensport evenement ‘Outdoor Gelderland’. Het is de tweede keer dat AVDD de totaalbeveiliging van dit grote evenement mag verzorgen op Nationaal Sportcentrum Papendal.

Op Outdoor Gelderlandrijdt de nationale- en internationale paardentop in de categorie springen en dressuur. Paardensportliefhebbers kunnen deze tiende editie genieten van regionale toppers en internationale helden. Jeroen Dubbeldam heeft met Utascha zijn derde Grote Prijs van Gelderland tijdens Outdoor Gelderland gewonnen.

“De samenwerking met AVDD beveiliging is de vorige keer uitstekend verlopen,” vertelt Nataly van Eykel van Outdoor Gelderland. “Het gaat natuurlijk om een enorm evenement met prominente gasten en toeschouwers uit binnen-en buitenland. We willen dus dat de beveiliging goed geregeld is. Met AVDD hebben we het geruste gevoel dat het helemaal in orde is. Ze zijn een professionele partij met goed opgeleide mensen en dat merk je aan alles. De communicatie verloopt prettig, de lijnen zijn kort en de uitstraling tijdens het evenement is ook prima. Verder is het prettig dat ze maatwerk leveren zodat de beveiliging helemaal is aangepast aan wat wij belangrijk vinden. Wij zijn tevreden.”

Terug naar het overzicht