Een kijkje achter de schermen: evenementenbeveiliging

De belangrijkste pijler binnen AVDD is evenementenbeveiliging. Dit noemen wij het liefst ‘sfeerbeheer’. Een concert, sportevenement of feest moet vergunningtechnisch beveiliging hebben. In de visie van AVDD mag dit nooit een stempel drukken op het evenement, want een goede sfeer is bepalend voor de veiligheid en niet andersom.

AVDD mag zich met recht een zeer gespecialiseerde evenementenbeveiliger noemen. Reeds honderden evenementen mochten we beveiligen. We hebben ervaring met grote en kleine evenementen en geven elk evenement een veiligheidsjas die past.

Ook zijn we in voorbereiding, tijdens het evenement en na afloop de ontzorger van het puurste soort. Denk aan het papierwerk dat bij een evenement komt kijken. Wij hebben zelfs de beschikking over een ultramoderne communicatiewagen, die op het gebied van veiligheid en communicatie als spin in het web kan fungeren op elk evenement.

Bekijk onze referenties voor een overzicht van de door ons beveiligde evenementen. Wellicht verzorgen wij dit binnenkort ook voor uw evenement.

Terug naar het overzicht