AVDD

HET GEZICHT VAN VEILIGHEID

Hét beveiligingsbedrijf dat zich richt op onder andere de beveiliging van bedrijventerreinen, opslagplaatsen en evenementen.

Beveiligingsbedrijf AVDD

Zegt u beveiliging, dan zegt u AVDD beveiliging. Hét beveiligingsbedrijf dat zich richt op onder andere de beveiliging van evenementen, bedrijventerreinen en opslagplaatsen.


AVDD Beveiliging is een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG). Met een bedrijfsvoering gericht op de lange termijn gaan wij voor een duurzame en efficiënte samenwerking. TWG is inmiddels een grote onderneming die op dagelijkse basis al meer dan 1500 collega´s telt. Niet een groot managementteam met ingewikkelde besluitvorming, maar per werkmaatschappij een eigen directie en korte lijnen. Door ons bedrijfsmodel behouden wij flexibiliteit en wendbaarheid met de voordelen van een grote organisatie.


Beveiliging is mensenwerk. Daarom werkt AVDD uitsluitend met gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Wij investeren als beveiligingsbedrijf permanent in het niveau van onze beveiligers door erkende opleidingen; omdat representativiteit, een klantvriendelijke uitstraling en goede communicatievaardigheden de basis vormen van een succesvolle beveiliging.

Lees meer over AVDD
150 +

Aantal werknemers

7

Vestigingen

35 +

AVDD Auto's

30 +

Vaste posten per dag

ONZE DIENSTEN

WAAROM AVDD

Full service beveiligingsbedrijf


Wij zijn een full service beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij van AVDD een breed scala aan beveiligingsdiensten aanbieden, die allemaal zijn ontworpen om uw veiligheid te garanderen. Onze mobiele surveillance zorgt ervoor dat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden, terwijl onze verkeersregelaars ervoor zorgen dat het verkeer soepel blijft verlopen. Daarnaast bieden we brandveiligheidssystemen aan om de veiligheid van uw pand te garanderen en kunnen we u helpen bij het installeren van alarmsystemen om ongewenste gasten buiten de deur te houden.

Een partner in beveiliging


AVDD is niet zomaar een beveiligingsbedrijf, maar een partner in beveiliging. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat uw veiligheid op de eerste plaats staat. We bieden op maat gemaakte oplossingen aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat u zich altijd veilig voelt.

Beveiligingsbedrijf met expertise en ervaring


Bij AVDD hebben we de expertise en ervaring om u te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen. Onze professionele en goed opgeleide beveiligers zorgen ervoor dat u zich altijd veilig voelt en dat uw eigendommen beschermd zijn. Daarnaast werken we alleen met de nieuwste technologie en beveiligingsapparatuur, zodat u altijd verzekerd bent van de beste bescherming. Zo houden wij als beveiligingsbedrijf ons bezig met uw veiligheid, zodat u uw tijd kunt besteden aan dingen waar u goed in bent!

Contact met AVDD


Wilt u meer weten over wat AVDD voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen met uw beveiligingsbehoeften en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Bij AVDD staat uw veiligheid op de eerste plaats.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

NIEUWS

22 jun., 2023
Nieuwe website
Share by: