Fruitcorso Tiel zonder problemen verlopen

fruitcorso tiel

AVDD Beveiliging heeft net als in voorgaande jaren de totaalbeveiliging rondom het Fruitcorso in Tiel verzorgd. De organisatie was hartstikke tevreden dat de 56e editie van het evenement zonder problemen is verlopen.

Samenwerking bevalt goed

Hugo Harmsen van AVDD Beveiliging: “We zijn content dat we ook dit jaar weer gevraagd zijn om de beveiliging van Fruitcorso Tiel te verzorgen. Het is een groot evenement waarbij alles moet kloppen. We bieden een compleet beveiligingspakket, van nachtbewaking tot camera- en personentoezicht. Ook is onze communicatiewagen ingezet om te ondersteunen. Het liep uiteindelijk perfect. We zijn zeer blij met deze samenwerking.

Evenement beveiligen

Wilt u professionele beveiliging voor uw evenement of feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij noemen evenementenbeveiliging het liefst ‘sfeerbeheer’: op de achtergrond waar het kan, daadkrachtig waar het moet. AVDD Beveiliging heeft ruime ervaring met grote en kleine evenementen. Wij geven elk evenement een veiligheidsjasje die het past. Informeer bij onze specialisten voor de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht