Mobiele surveillance voor een zorgeloze beveiliging

Dankzij de mobiele surveillance van AVDD verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand of woning. Mobiele surveillances, vooral ingezet in de avond, nacht en weekenden werken preventief, maar ook ontzorgend.

Deze beveiliging bespaart u een hoop kopzorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten niet uw bed uit.

De surveillant kan naast een snelle actie bij calamiteiten ook de rol aannemen van gebouwbeheerder; brand- en sluitronden verzorgen, het gebouw openen en sluiten en zorgen voor in- en uitschakeling van alarmsystemen. Met oog voor veel voorkomende zaken als openstaande ramen en deuren, niet-uitgeschakelde apparatuur of onveilige situaties voor brand.

De surveillanten van AVDD zijn klantgericht, taakbewust, maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant. Is uw interesse in deze dienst gewekt? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht