DUURZAAMHEID EN MVO

AVDD Beveiliging geeft om de toekomst en om de medemens. Wij zijn daarom een organisatie die duurzaam investeert en Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Wij investeren in mensen door als opleidingsinstituut actief te zijn, maar ook door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Onze overheidsopdrachtgevers vragen ons om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in ons bedrijf te geven. Die uitdaging gaan wij graag aan!

Het is gebleken dat we, door ons hiervoor in te zetten, mensen op een succesvolle manier aan het werk krijgen én houden. In dit kader hebben wij een samenwerkingsverband met Presikhaaf Bedrijven, waarbij we mensen met een Wajong uitkering kunnen laten instromen in onze projecten. Wij zien het als een morele verplichting actief te zijn op sociaal maatschappelijk vlak. Daar waar we kunnen, steunen we projecten en organisaties. Wij steunen bijvoorbeeld manege Zandewierde, een manege voor mensen met een beperking, met een non-profit alarmopvolging.

Bij duurzaam investeren hoort ook duurzaam omgaan met het milieu. De auto’s binnen ons bedrijf hebben allemaal een Euro 5 norm, wat betekent dat de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen tot een minimum beperkt blijft. Van ons wagenpark rijdt 15% op groen gas en wij zullen dat aandeel in de toekomst vergroten. Alle CO2 die onze voertuigen tijdens de surveillances uitstoten, compenseren wij volledig door de aanschaf van HIVOS klimaat compensatie-certificaten. Natuurlijk zijn wij ook in de rest van onze bedrijfsvoering milieubewust; wij gebruiken groene stroom en groen gas, scheiden ons afval op een verantwoorde manier en we gaan op een duurzame manier om met papier.

Cliënten van Elver in de wolken met aanbod van AVDD Beveiliging en
De Graafschap

AVDD Beveiliging en De Graafschap bezorgden de cliënten van Elver vier mooie avonden. Door hun inzet konden cliënten vier thuiswedstrijden van De Graafschap bezoeken. Het is voor cliënten niet vanzelfsprekend om bij een thuiswedstrijd van De Graafschap aanwezig te zijn. Naast kosten en extra begeleiding moet er ook vervoer geregeld worden.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft AVDD voor deze vier wedstrijden twee busjes en chauffeurs ter beschikking gesteld. De aanvragen van cliënten overtrof alle verwachtingen, er is volop gebruik gemaakt van het aanbod. De reacties hieronder zeggen meer dan genoeg!

“Het was in een woord TOP geregeld. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. We konden doorrijden tot P1, vlak bij de ingang van het vak waar we zaten. Een aantal medewerkers van AVDD stond ons op te wachten en had een vriendelijk woord voor iedereen. De cliënten hebben genoten, stralende gezichten en niet alleen vanwege het voetbal, maar ook vanwege de sfeer en gezelligheid. Na de wedstrijd konden we direct weer instappen en werden bij de voordeur afgezet. Voor herhaling vatbaar!”

Deze samenwerking is beiden zo goed bevallen dat dit seizoen, nu De Graafschap in de eredivisie voetbalt, herhaald wordt. Daarnaast stelt AVDD Beveiliging de bussen in het weekend beschikbaar aan de woongroepen van Elver.