Evenementenbeveiliging

Een van de belangrijkste aspecten van een evenement is de veiligheid. Zeker naarmate het bezoekersaantal stijgt. Maar beveiliging is specialistenwerk en u focust zich natuurlijk liever op het succes van uw evenement. Dat begrijpen wij helemaal. En daarom kunt u op ons rekenen als het gaat om veiligheid zonder nadrukkelijke aanwezigheid.

Sfeerbeheer

“Sfeerbeheer” noemen wij het. Wij werken met beveiligers die een evenement en menigten kunnen lezen. Vakmensen die aanwezig en zichtbaar zijn als het moet, maar daarbuiten geen stempel op het evenement drukken. Adequaat en scherp, maar vooral dienstbaar, gastvrij en klantgericht. Bewapend met de juiste, actuele kennis en met een gevoel voor wat een leuke dag plezierig houdt.

Wij staan achter en naast u

Ons werk begint ver voor de grote dag zelf. Al in de voorbereiding merkt u onze geruststellende aanwezigheid. We zorgen voor een beveiligingsplan en we overleggen met overheden, handhavers en gebouweigenaren. Tijdrovende activiteiten die u van uw to-do lijst mag afstrepen. Dat geeft u ruimte in uw drukke agenda voor de zaken die er voor u toe doen.

Maximaal voorbereid

Naar speciale gelegenheden of op uw verzoek nemen wij onze eigen communicatiewagen mee. Een mobiele control room met de laatste techniek en middelen aan boord.

Neem contact op