Evenementenbeveiliging

AVDD - EvenementenbeveiligingWilt u professionele beveiliging voor uw evenement of feest? Dan bent u bij AVDD Beveiliging aan het juiste adres. Wij noemen evenementenbeveiliging het liefst ‘sfeerbeheer’: op de achtergrond waar het kan, daadkrachtig waar het moet.

Een concert, sportevenement of feest moet vergunning technisch beveiliging hebben, maar mag in onze visie nooit een stempel op het evenement drukken. Een goede sfeer is namelijk bepalend voor de veiligheid, niet andersom.

AVDD Beveiliging heeft ruime ervaring met grote en kleine evenementen. Wij geven elk evenement een veiligheidsjasje die het past. Adequaat, scherp, maar bovenal dienstbaar, gastvrij en klantgericht. Veiligheid is namelijk meer dan een bepaling in een evenementenvergunning; het is een gevoel.

Wij regelen uw papierwerk

Aan evenementen ligt een hoop papierwerk ten grondslag. Het beveiligingsplan, overleg met overheden, handhavers en gebouweigenaren zijn veelal papieren tijgers die event-organisatoren afleiden van hun corebusiness: het neerzetten van een vakkundig evenement.

Daarom neemt AVDD deze zaken graag voor haar rekening. Dat kunnen we door onze ruime ervaring. In voorbereiding, tijdens het evenementen na afloop is AVDD een ontzorger voor u van het puurste soort.

Wij hebben zelfs de beschikking over een ultramoderne communicatiewagen, die op het gebied van veiligheid en communicatie als spin in het web kan fungeren op elk evenement.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze evenementenbegeleiding? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op