Objectbeveiliging

Kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels, zorginstellingen en grote logistieke bedrijven. Ze hebben één ding gemeen: het is er een komen en gaan van mensen. Mensen die er horen, maar ook mensen die er niets te zoeken hebben. De tijd dat een pand alleen ‘s avonds of ’s nachts beveiliging nodig had, ligt al lang achter ons. Diefstal, fraude en inbraak maken het noodzakelijk dat we ook overdag een oogje houden op in- en uitgangen, op bezoekers, leveranciers en goederenstromen.

Zien en handelen

Onze professionele beveiligers hebben een scherp oog voor details, voor verdachte situaties en personen. Ze weten wat ze moeten doen bij een calamiteit, onraad of onveiligheid. Ze observeren, bewaken en handelen. Afgestemd op uw specifieke situatie.

Veiligheid op de winkelvloer of werkvloer

U bent er als ondernemer natuurlijk liever niet mee bezig, maar beveiliging vraagt wel uw aandacht. Als het aan ons ligt: zo kort mogelijk. Laat het met een gerust hart aan ons over. Wij helpen u om diefstal tegen te gaan en uw medewerkers veilig te houden. Onze beveiligers zijn getraind om ongewenste situaties te spotten en, als het kan, te voorkomen. Op die momenten zijn ze er voor u en uw mensen. Als er niets aan de hand is, zijn ze zo goed als onzichtbaar. Want beveiliging mag nooit de sfeer in uw locatie bepalen. Daarom zijn onze mensen rustig, correct en vooral vriendelijk. Ook als de mensen die voor problemen zorgen, dat niet zijn.

Openen en sluiten

Bij o.a. kantoorgebouwen sluiten onze beveiligers ’s avonds af en openen ze ’s ochtends vroeg de deuren weer. In de tijd daartussen beveiligen ze
uw pand en uw bezittingen. Niet alleen tegen indringers, maar ook tegen onveilige situaties binnen de muren. Als alle werknemers vertrokken zijn, lopen zij de zogenaamde brand- en sluitronde. Daarbij controleren ze in-en uitgangen, maar kijken ook uit naar mogelijk gevaarlijke situaties. Denk
aan ramen die nog open staan of potentiële brandhaarden, zoals bureaukacheltjes. Pas als ze het hele gebouw grondig hebben gecontroleerd, sluiten ze het af.

Surveillance na sluitingstijden

Na sluitingstijd bewaken we panden tegen indringers door te surveilleren. Bijvoorbeeld door regelmatig rond het pand of terrein te lopen. Al dan niet op aangeven van een signaal van een alarmsysteem. Deze medewerkers voeren niet alleen deze taken uit. Ze werken ook als portier of receptionist. Zo schakelen ze snel tussen gastheerschap, BHV’er en/of controleur van vertrekkende personen en uitgaande goederen.

Receptie- en portiersdiensten

Wij zorgen ook voor de mensen die ’s avonds en ’s nachts de deur opendoen. Of juist stevig gesloten houden. Onze receptiemedewerkers en porties zijn gespecialiseerd in klantvriendelijke veiligheid. Ze heten uw mensen welkom en zorgen dat iedereen met verkeerde bedoelingen snel rechtsomkeert maakt.

Neem contact op