Objectbeveiliging

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels, zorginstellingen en grote logistieke bedrijven verplaatsen zich dagelijks grote groepen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. Het beveiligen van gebouwen en terreinen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Bedrijven krijgen namelijk vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van personeel gewaarborgd.

De beveiligers weten wat er moet gebeuren als er zich een calamiteit, verdachte en/of onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Warehouse beveiliging in onze ogen:

  • Sleutel registratie.
  • Passen beheer van toegangscontrole.
  • Visitatie van de medewerkers.
  • Toegang en indeling terrein.
  • Overzien van laden/lossen.
  • Brand- en sluitrondes.

Winkelsurveillance

AVDD - WinkelsurveillanceOok de middenstand ontkomt niet aan beveiliging. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar die wel realiteit zijn. Jaarlijks verdwijnt voor een kapitaal aan goederen uit winkels door diefstal, maar ook ongewenst gedrag jegens personeel is helaas aan de orde van de dag.

AVDD Beveiliging ontzorgt ook op dit gebied. Wij leveren beveiligingsmensen die speciaal getraind zijn voor winkelsurveillance. Dit betekent naast oog voor winkeldieven en andere ongewenste situaties, dat zij rustig, correct en klantvriendelijk te werk gaan bij diefstal of agressie.

AVDD Beveiliging snapt dat winkelbeveiliging een aparte tak van sport is, waar behoedzaamheid een pré is. Anoniem waar het kan, aanwezig waar het moet; een surveillant past zich aan als een kameleon, omdat beveiliging nooit ten koste mag gaan van de sferen uw dienstverlening naar het winkelend publiek.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze objectbeveiliging en winkelsurveillance? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op