Surveillancediensten

AVDD - SurveillanceOf het nu om een woning of bedrijfspand gaat, een extra paar ogen die uw bezit in de gaten houden, verkleinen de kans op criminaliteit, calamiteiten, brand, vandalisme en andere onregelmatigheden. Deze surveillancediensten worden door AVDD Beveiliging aangeboden.

Gebouwbeheer

De surveillant kan naast een snelle actie bij calamiteiten ook de rol aannemen van gebouwbeheerder; brand- en sluitronden verzorgen, het gebouw openen en sluiten en zorgen voor in- en uitschakeling van alarmsystemen. Met oog voor veel voorkomende zaken als openstaande ramen en deuren, niet-uitgeschakelde apparatuur of onveilige situaties voor brand.

De surveillanten van AVDD Beveiliging zijn klantgericht, taakbewust, maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant. Een extra paar ogen en handen, die de afgesproken instructies tot in de puntjes verzorgen.

Alarmopvolging

AVDD - AlarmopvolgingElke alarmmelding verdient in onze ogen opvolging. En dat natuurlijk snel én effectief, want elke seconde telt. Helaas is het scherpe preventieve oog van de surveillance niet altijd afdoende om inbraken te voorkomen.

Gaat het alarm bij u af, dan is de mobiele surveillant niet alleen dag en nacht, zeven dagen per week snel ter plaatse; hij handelt de melding uiterst professioneel af. Dit betekent een grondige externe ronde, controle op braaksporen, schade en waar nodig snel en vakkundig contact met de politie.

De surveillant stelt sporen en informatie veilig en heeft ervaring met de werkwijze van de politie. Dat scheelt de gebouweigenaar een hoop kopzorgen. De alarmopvolging bij AVDD Beveiliging biedt u dus een goede oplossing.

Afhandeling en rapportage

De mensen van AVDD Beveiliging vertrekken pas bij uw woning of bedrijfspand als álles is geregeld. Dit betekent een volledige afhandeling van de melding, of deze nu loos is of werkelijk. Snel en oplossingsgericht, omdat we vinden dat een veilige omgeving tot een meer prettige woon- en werkomgeving leidt. Dát is onze zorg.

Onze definitie van goede alarmopvolging:

 • 24 Uur per dag, 7 dagen per week.
 • Ruime ervaring met veiligheidsvraagstukken.
 • Advies over preventie.
 • Deskundige, snelle en oplossingsgerichte afhandeling.
 • Geen risico’s voor eigen personeel.
 • U wordt ‘s nachts of tijdens uw vakantie niet gestoord voor een alarmmelding.

Beveiliging bedrijventerreinen

Wilt u uw bedrijfspand en die van uw buren goed beveiligd hebben? Dan is een collectieve beveiliging van bedrijventerreinen iets voor u. Bij AVDD Beveiliging is dit in goede handen. U kunt er bij ons op vertrouwen dat we hoogwaardige diensten leveren.

Wij beschikken over praktijkervaring in de beveiliging van veel collectieve beveiligingsprojecten door heel Nederland. AVDD Beveiliging kan zorg dragen voor wisselwerking tussen het openbare gebied (toegangswegen op het bedrijventerrein) en het particuliere gebied (eigen terrein en gebouwen).

Door onze aanpak kunnen we advies geven op het gebied van beveiligingsdiensten en beveiligingssystemen. Wij zorgen ook voor het in de praktijk brengen van alle componenten. Bij ons is de beveiliging van ieder bedrijventerrein en onderneming maatwerk.

Mobiele surveillance

De mobiele surveillancedienst van AVDD Beveiliging houdt het bedrijventerrein goed in de gaten. Met name op tijden dat het terrein er verlaten bij ligt. De mobiele surveillanten rijden regelmatig rondes over uw bedrijventerrein. Dit doen ze op afgesproken tijden of in random controle. Zodra de surveillant iets opvalt, onderneemt hij direct actie.

Beveiliging bedrijventerreinen in onze ogen:

 • Advisering op basis van risk management.
 • Kwalitatief hoogwaardige alarm en/of camerasystemen.
 • Aansluiting BORG gecertificeerde particuliere alarmcentrale.
 • Professioneel cameratoezicht.
 • Alarmopvolging en maatwerk beveiligingsdiensten.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de surveillancediensten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op