Surveillancediensten

AVDD - SurveillanceOf het nu om een woning of bedrijfspand gaat, een extra paar ogen die uw bezit in de gaten houden, verkleinen de kans op criminaliteit, calamiteiten, brand, vandalisme en andere onregelmatigheden. Deze surveillancediensten worden door AVDD Beveiliging aangeboden.

Mobiele surveillance

AVDD Beveiliging levert mobiele surveillance voor uw kostbare bezit ,of dat nu een woning, bedrijfspand of ander object is. Mobiele surveillances, vooral ingezet in de avond-, nacht en weekenden werken preventief, maar ook ontzorgend.

Gebouwbeheer

De surveillant kan naast een snelle actie bij calamiteiten ook de rol aannemen van gebouwbeheerder; brand- en sluitronden verzorgen, het gebouw openen en sluiten en zorgen voor in- en uitschakeling van alarmsystemen. Met oog voor veel voorkomende zaken als openstaande ramen en deuren, niet-uitgeschakelde apparatuur of onveilige situaties voor brand.

De surveillanten van AVDD Beveiliging zijn klantgericht, taakbewust, maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant. Een extra paar ogen en handen, die de afgesproken instructies tot in de puntjes verzorgen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de surveillancediensten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Neem contact op