Mobiele surveillance

Mensen zien wat alarminstallaties niet zien: verdachte personen en bewegingen. Onze specialisten rijden regelmatig langs of lopen een extra ronde rond of door uw pand. Zo helpen zij bij het voorkomen van o.a. vandalisme, inbraken, branden en andere gebeurtenissen waar u niet op zit te wachten. Bovendien schrikt de aanwezigheid van surveillanten af. De wetenschap dat ze in beeld zijn bij specialisten die onraad herkennen, ontmoedigt de meeste mensen met slechte intenties.

Snel handelen bij alarm

Onze surveillanten zijn getraind om snel en effectief te reageren op alarmmeldingen. En dat 365 dagen per jaar, dag en nacht. Ze handelen
meldingen professioneel af en lopen een ronde om te controleren op schade of sporen van inbraak. Als het nodig is, nemen ze contact op met de politie. Als er toch een misdrijf heeft plaatsgevonden, stellen zij de sporen veilig en bereiden de locatie voor op het bezoek van de politie.

Afhandelen en rapporteren

Een alarmsituatie verstoort uw werkdag en die van uw medewerkers. Of de melding nou terecht was of loos alarm; onze mensen vertrekken pas al
alles geregeld is. Zodat u er geen tijd en aandacht aan hoeft te besteden en weer door kunt.

Wij bewaken uw gebouwen

Onze surveillanten doen meer dan snel en gericht acteren bij problemen. Zo kunnen zij uw gebouwen voor u beheren. ’s Avonds lopen ze een afsluitronde en controleren op niet-uitgeschakelde apparaten en brandgevaarlijke en inbraakgevoelige situaties. En natuurlijk kunnen zij ook uw pand de volgende dag weer voor u openen.

Wij maken bedrijventerreinen veiliger

Als uw pand goed beveiligd is, maar inbrekers brengen wel een bezoek aan uw buren, zorgt dat toch voor een verstoring van de dagelijkse gang van zaken. En misschien wel voor een verhoogd gevoel van onveiligheid bij uw mensen. Daarom bieden wij collectieve beveiliging. Wij hebben vele jaren ervaring met projecten die een heel bedrijventerrein bestrijken. We kunnen zelfs de toegangswegen voor u bemensen en alleen die voertuigen doorlaten die ook echt iets op uw terreinen te zoeken hebben. Wij verhogen de veiligheid op bedrijventerreinen met onze diensten en met beveiligingsproducten zoals alarmsystemen en camera’s. U leest er meer over op avdd.com.

Mobiele surveillance: altijd in de buurt

Als uw werkdag erop zit, begint die van onze mobiele surveillanten. Zij houden uw terrein in de gaten op de momenten dat daar niemand
is. Dat doen we op afgesproken tijden. En op willekeurige momenten, zodat criminelen geen patronen in de patrouille kunnen ontdekken. Als iets ons opvalt, ondernemen we meteen actie.

Neem contact op