AVDD aanwezig op De Netwerkvloer in Zwolle

16 december 2013

Op dinsdag 14 januari 2014 is AVDD beveiliging aanwezig op De Netwerkvloer in het nieuwe Van der Valk hotel in Zwolle. Want het nieuwe netwerken is niet stilstaan maar in actie komen!

Alle ondernemers, vanklein tot groot hebben tijdens dit evenement gelijke kansen om nieuwe contacten op te doen. De100 exposanten hebben allemaal eenzelfde netwerkplaats van 2 bij 2,4 meter.

AVDD beveiliging zal als exposant aanwezig zijn om onzedienstverlening nog meer onder de aandacht te brengen. Wist u bijvoorbeelddat AVDD ook alarmopvolging doet in bijvoorbeeld Zwolle, Meppel, Steenwijk, Coevorden, Hoogeveen en Emmen? Daarnaast kunnen wij in de gehele regio ook voorzien in objectbewaking of bijvoorbeeld collectieve beveiliging van een bedrijventerrein. Wanneer u een groot evenement organiseert in de regio bent u voor de evenementenbeveiliging ook bij ons aan het juiste adres.

AVDD zal tijdens de netwerkvloer in Zwolle nieuwe contacten opdoen om een nog sterke naam in de regio Zwolle te worden. Ook geven wij u als relatie, of bezoeker van onze website graag de gelegenheid om zelf ook te komen netwerken. Uiteraard bent u van harte welkom om bij onze netwerkplaats nader kennis te maken met onze dienstverlening. Ga naar www.denetwerkvloer.nl en vul uw unieke code in: AVD9245.

Ontmoet ons samen met vele honderden ondernemers tijdens De Netwerkvloer op 14 januari bij Hotel Van der Valk in Zwolle. Speciaal voor ondernemers die in actie willen komen!

Terug naar het overzicht