AVDD strijdt tegen Epilepsie met Battle4Kids

Al sinds de oprichting is AVDD bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een kernwaarde van AVDD is dat wij bijzondere projecten ondersteunen die maatschappelijk een verschil proberen te maken.

De Stichting Battle4kids organiseert en ondersteunt diverse evenementen onder het motto “Waar elk kind wint”. De stichting wil via muziek, dans, kunst en beweging een goede toekomst voor kinderen realiseren.

Op 21 novembervan dit jaar organiseert de Stichting Battle4Kids in de Hanzehof in Zutphen een benefiet Dance Event voor kinderen. De opbrengst komt ten goede aan het epilepsiefonds. AVDD ondersteund deze actie van harte.

“Vanuit AVDD dragen wij dit soort initiatieven een warm hart toe”, aldus Hugo Harmsen van AVDD. “Wij realiseren ons heel goed dat er heel veel kinderen en volwassenen zijn die het heel moeilijk hebben door een ziekte of andere moeilijke omstandigheden. Als wij dan ons steentje bij kunnen dragen, dan doen wij dat graag. Omdat het beveiligen van evenementen één van onze kerntaken is, past een evenement zoals dit ook heel goed bij ons bedrijf.”

Terug naar het overzicht