AVDD verzorgt beveiliging op bedrijventerreinen

25 maart 2014

AVDD verzorgt beveiliging op bedrijventerreinen door het hele land. Onlangs is een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met betrekking tot de collectieve beveiliging van bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.

De collectieve beveiliging van een bedrijventerrein heeft voor de betrokken bedrijven veel voordelen. AVDD directeur Hugo Harmsen: “We sluiten contracten af met de ondernemers op het bedrijventerrein op het gebied van alarmopvolging en brand-, openings-, en sluitrondes. Als totaal beveiliger heeft AVDD veel ervaring op gebeid van surveillance, evenementen, alarmopvolging en receptiediensten. We werken aan preventieve veiligheid maar ook weten we goed hoe te handelen in geval van calamiteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in ’s Heerenberg, daarnaast hebben we een aantal nevenvestigingen door het hele land.”

Met een vestiging van AVDD op het bedrijventerrein Ladonk ontstaat een situatie van vergrote veiligheid voor de ondernemers: de lijnen zijn kort, in geval van nood is er direct iemand ter plaatse. AVDD draagt zorg voor een heldere, betrouwbare communicatie en professionele medewerkers.

Terug naar het overzicht