Het effect van grootschalige beveiliging

Grootschalige beveiliging op een bedrijventerrein werkt een stuk effectiever dan wanneer ieder bedrijf een eigen beveiliger laat surveilleren. Bovendien is het qua kosten een stuk aantrekkelijker. Onze surveillanten bewaken niet alleen collectief het bedrijventerrein, zij volgen ook alarmmeldingen bij bedrijven op en dragen zorg voor openings- en sluitrondes bij een aantal bedrijven.

Naast deze collectieve surveillances zijn er ook vaak samenwerking met stichtingen beheer bedrijventerreinen. Hier worden vaak camerabeelden op een industrieterrein uitgelezen en is er een nauwe samenwerking met de politie. Door deze werkwijze is het aantal incidenten de afgelopen jaren behoorlijk gedaald.

AVDD Beveiliging beschikt over praktijkervaring in de beveiliging van veel collectieve beveiligingsprojecten door heel het land. Wij kunnen zorg dragen voor wisselwerking tussen het openbare gebied (toegangswegen op het bedrijventerrein) en het particuliere gebied (eigen terrein en gebouwen). Is de interesse in deze dienst gewekt? Informeer dan eens naar de opties.

Terug naar het overzicht