Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging bedrijventerrein is een essentieel onderdeel van het succesvol runnen van een groot bedrijf. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat ongewenste gasten zoals inbrekers of vandalisten uw terrein niet betreden. Bij AVDD Beveiliging begrijpen we dat volledig. Als een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG) zijn we toegewijd aan het creëren van een veilige en beschermde omgeving voor uw bedrijf, medewerkers en klanten. Op deze pagina leest u meer over hoe wij kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijventerrein.

Veel ervaring in bedrijventerrein beveiligen

AVDD Beveiliging is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Wij zijn een team van gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Onze beveiligers zijn de basis van onze succesvolle beveiligingsdiensten. Wij investeren continu in hun opleiding om hun expertise en vaardigheden te verbeteren. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor de beveiliging van uw bedrijventerrein.

Contact

Onze aanpak voor beveiliging bedrijventerrein

De voornaamste manier waarop we uw bedrijventerrein beveiligen is door het inzetten van mobiele surveillance. Dit wil zeggen dat onze gecertificeerde surveillanten regelmatig een controle ronde rijden op uw bedrijventerrein en controleren op verdachte situaties. Onze surveillanten maken soms ook gebruik van hondenbeveiliging.


Wij geloven dat grootschalige beveiliging op een bedrijventerrein effectiever is dan individuele beveiliging. Het is niet alleen kostenefficiënt, maar ook uitgebreider en grondiger dan beveiliging op individueel niveau. Onze surveillanten bewaken het bedrijventerrein collectief, volgen alarmmeldingen op bij bedrijven en dragen zorg voor openings- en sluitrondes bij een aantal bedrijven. Dit zorgt voor een alomvattende beveiliging van het gehele bedrijventerrein. Tenslotte is het mogelijk om de beveiliging van uw bedrijventerrein te bevorderen door het installeren van verschillende alarmsystemen.

Mobiele surveillance

Bedrijventerrein beveiligen met alarmopvolging

Bij AVDD Beveiliging begrijpen we dat tijd essentieel is in geval van een alarm. Zonder een snelle alarmopvolging zijn de bovengenoemde alarmsystemen natuurlijk nutteloos. Onze alarmsystemen staan 24/7 in contact met een meldkamer die beoordelen of het alarm opgevolgd moet worden door een mobiele surveillance van AVDD of dat de juiste hulpdiensten spoedig ter plaatse zijn. We lezen camerabeelden uit op het industrieterrein en handelen snel bij incidenten. Dankzij deze aanpak hebben we het aantal incidenten de afgelopen jaren aanzienlijk kunnen verminderen.


Uw bedrijventerrein laten beveiligen door AVDD

AVDD Beveiliging heeft praktijkervaring in de beveiliging van veel collectieve beveiligingsprojecten door heel het land. We kunnen zorg dragen voor een wisselwerking tussen het openbare gebied (toegangswegen op het bedrijventerrein) en het particuliere gebied (eigen terrein en gebouwen). Is uw interesse in onze dienst van beveiliging bedrijventerrein gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

AVDD Beveiliging is uw betrouwbare partner in bedrijventerrein beveiligen. Met onze ervaring, expertise en toewijding, zorgen we voor een veilige en beschermde omgeving voor uw bedrijf en uw buren op het bedrijventerrein.

Share by: