Het gebruik van de communicatiewagen

AVDD beveiliging is in het bezit van een communicatiewagen. Deze wagen wordt gebruikt bij evenementen en andere gelegenheden waarbij meerdere beveiligers worden in gezet.

Ondersteuning onderlinge communicatie

Een communicatiewagen is ter ondersteuning van onderlinge communicatie en het aansturen van beveiligers via een centrale post. Tijdens een festival of evenement is het de ‘spin in het web’ waar alle info wordt verzameld en van waaruit alle medewerkers worden aangestuurd.

Uitgerust met modernste technieken

Onze communicatiewagen is uitgerust met de modernste technieken. De inrichting bestaat uit:

  • Zestig portofoons met de benodigde spreeksleutels en communicatieoortjes
  • Vier camera antennes en de nodige kabels en snoeren om alles aan te sluiten
  • Vier beeldschermen om alles in de gaten te houden

Twee beeldschermen worden gebruikt om de camerabeelden op te projecteren. Een ander beeldscherm gebruiken wij voor de portofoons; via het gps systeem op de portofoons kunnen wij altijd zien waar de beveiliger zich bevindt in het veld. Via een toetsenbord worden de camera’s bediend, ingezoomd en in de juiste positie gedraaid. Onze centralist regelt in de communicatiewagen het porto verkeer van commandopost naar beveiligers.

Veiligheid in goede handen

In overleg met de organisatie van het evenement zorgen wij dat de camera’s op de juiste plek hangen en dat alles goed is aangesloten. Vanuit de communicatiewagen kunnen wij alles volgen. De organisatie kan het veiligheidsaspect met een gerust hart overlaten aan AVDD. Interesse? Neem contact op!

Terug naar het overzicht