Surveillance werk: het mooiste vak dat er is!

18 juni 2014

Als hoofdsurveillant zorg ik ervoor dat onze surveillanten hun werk goed kunnen uitvoeren. Ze moeten voorzien zijn van de juiste instructies en van een dagelijkse ritlijst, planning en het sleutelbeheer. Tevens ondersteunen wij de groepsleiders van elke vestiging daar waar nodig. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Samen met collega Frits Muiser ben ik Hoofd Surveillance bij AVDD beveiliging. Gezien de groei van AVDD zijn wij de laatste tijd veel bezig geweest met het plaatsen van de juiste mensen op de juiste posities. Als surveillant heb je een grote verantwoordelijkheid en je kunt als professioneel bedrijf pas goed functioneren wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Bij AVDD zorgen wij voor deze professionele mensen!

Ik zie ik erop toe dat alle dagelijkse zaken optimaal en vlot verlopen. Daar valt onder:

korte lijnen in de communicatie naar de klant
het verstrekken van de juiste instructies aan onze surveillanten
snel en accuraat handelen in geval van een alarm melding
het professioneel afhandelen van een alarm melding, conform de instructies
de kleding/ uniform van surveillanten
communicatie tussen groepsleider, hoofdkantoor en klant
communicatie/ rapportage naar de directie
​beheer van het wagenpark

Wij werken vanuit diverse vesigingen door het hele land waardoor we altijd ‘dicht bij het vuur’ zitten.
Surveillance werk is ontzettend leuk en afwisselend. Je hebt werktijden werkt, je komt op heel verschillende plekken etc. Maar je hebt ook een grote verantwoordelijkheid: stressbestendigheid is een must, in geval van een alarm moet je rustig en professioneel kunnen handelen. Goed blijven nadenken en prioriteiten afstemmen horen daar bij. Wanneer je die eigenschappen bezit is surveillance werk het mooiste dat er is!

Ronny Heersink, hoofd Surveillance AVDD beveiliging.

Terug naar het overzicht