Over AVDD Beveiliging

Zegt u beveiliging, dan zegt u AVDD Beveiliging. Een beveiligingsbedrijf dat ruim 10 jaar geleden is opgericht en inmiddels niet meer weg te denken is uit het Nederlandse beveiligingslandschap. Ons bedrijf is uniek in de beveiligingsmarkt. Wij onderscheiden ons door:

AVDD Beveiliging is een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG). Met een bedrijfsvoering gericht op de lange termijn gaan wij voor een duurzame en efficiënte samenwerking. TWG is inmiddels een grote onderneming die op dagelijkse basis al meer dan 1500 collega´s telt. Niet een groot managementteam met ingewikkelde besluitvorming, maar per werkmaatschappij een eigen directie en korte lijnen. Door ons bedrijfsmodel behouden wij flexibiliteit en wendbaarheid met de voordelen van een grote organisatie.

AVDD Beveiliging kent geen nee. Wellicht een open deur, maar bij ons is de klant koning. Wij zijn een dienstverlenende organisatie en daar zijn wij op ingericht. 24/7 zijn wij beschikbaar en komen met een oplossing. Natuurlijk maken wij gebruik van automatisering maar het verschil maken onze mensen. Van surveillant tot directeur.

AVDD Beveiliging is totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Naast beveiligingsdiensten zoals manbewaking, surveillance, receptiediensten en evenementenbeveiliging, verzorgen wij ook graag de aanleg, onderhoud en het beheer van de fysieke infrastructuur. Dit biedt vele voordelen voor u als klant. De dienstverlening bestaat uit onder meer het leveren en keuren van brandblusmiddelen (REOB gecertificeerd), plaatsen en onderhouden van alarmsystemen (BORG gecertificeerd) en het plaatsen, onderhouden én uitlezen van camerabeelden.

AVDD Beveiliging heeft alles in eigen beheer. Wellicht wat ouderwets, maar wij willen garant kunnen staan voor onze kwaliteit. Daarom besteden wij ook niets uit. Wij voelen ons verantwoordelijk en vinden het lastig (letterlijk) de sleutel van uw pand uit handen te geven. Als partner in business staan wij garant voor de dienstverlening. En doordat wij alles zelf vasthebben kunnen wij dat ook waarmaken.

Waarom u dus voor AVDD Beveiliging kiest

  • Totaalaanbieder op het gebied van veiligheid
  • Flexibele dienstverlening: 24/7 service door het hele land
  • Familiebedrijf: andere normen en waarden
  • Investering in langere termijn
  • Proactieve houding
  • Interne kruisbestuiving: alles onder één dak
  • Passievolle samenwerking

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.