KEURMERKEN

AVDD Beveiliging is al vele jaren in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Het Keurmerk wordt beheerd door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit is de branchevereniging voor particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. Middels dit Keurmerk wordt door een onafhankelijk instituut aangetoond dat wij een professionele partner zijn die onze opdrachtgevers een stap verder kan brengen bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. Als Keurmerkhouder worden wij jaarlijks getoetst door dit onafhankelijke instituut, zowel op kantoor als op de locaties waar de beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd.
AVDD Beveiliging is een erkend leerbedrijf via Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vanzelfsprekend is het van belang om het huidige niveau van personeelsaanbod te behouden en te versterken. Wij leveren hieraan graag een bijdrage; AVDD stelt zich beschikbaar als leerbedrijf/stagebedrijf. Wij begeleiden studenten naar een succesvolle stageperiode, met doorgroei kansen naar een vast dienstverband met diverse opleidings- en carrièremogelijkheden.
Naast het Keurmerk Beveiliging zijn wij gecertificeerd voor ISO 9001. Deze certificering borgt onze kwaliteit, milieuprestaties en veiligheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij ons en geldt als een belangrijke voorwaarde voor onze organisatie. Wij voldoen aan deze strenge kwaliteit, milieu- en arbo-voorschriften. Met een modern wagenpark, milieuvriendelijke middelen en innovatieve werkprocessen brengen wij het duurzaam ondernemen in praktijk.