Spek de clubkas voor DVC ’26

Natuurlijk draagt u onze sportclub DVC ’26 een warm hart toe! Daarom brengen wij u graag het volgende onder de aandacht. Het is bekend dat sportclubs steeds minder ondersteuning ontvangen van de overheid en lokale gemeenten. Zij zullen dus steeds creatiever moeten zijn om toch over voldoende financiële middelen te blijven beschikken. We zijn natuurlijk erg blij met onze trouwe sponsors die jaarlijks hun bijdrage leveren. Helaas is dit onvoldoende om aan alle financiële verplichtingen te voldoen.

Daarom betrekken wij het bedrijfsleven graag op een andere wijze bij de club. Zo ook The Wiendels Group (TWG) in ‘s-Heerenberg. Zij zijn de specialist op het gebied van brand(veiligheid). Kijk voor meer informatie eens op www.twg.nu. Zij komen nu wel met een heel aantrekkelijke aanbieding, waar ook wij als sportclub veel baat bij kunnen hebben.

Zodra leden van onze sportvereniging één of meerdere producten en/of diensten van TWG afnemen, dan komt 50% van de marge ten gunste van onze clubkas. De diensten die het bedrijf levert, zijn diensten die, zakelijk gezien, toch nodig zijn. Dat moet u toch interessant in de oren klinken? Doe dus mee en ondersteun dé voetbalclub van Didam!

Waarom meedoen?

Profiteer van een leuke korting en steun jouw sportclub. Doe mee en help (sportclub) op een eenvoudige manier om veel geld te verdienen voor de clubkas!

  • Profiteer van leuke kortingen
  • Verdien geld voor DVC ’26
  • Steun de sport in uw regio
  • Besparen en sponsoren tegelijk!

Vraag vrijblijvend een dienst aan